2013-11-19 09:08:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz napra számíthat: a munkahelyén valószínűleg sikerül túlterhelni önt. Ha eddig halogatott bizonyos dolgokat, akkor csak magát okolhatja ezért. Minden egyéb esetben kérhet segítséget a főnökétől, kollégáitól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz ma önnek arra figyelni, amivel foglalkoznia kell. A csillagok szerelmi szenvedélyt jeleznek. Ha teret ad a szenvedélyének, akkor csillagporos úton járhat. Ellenkező esetben elkeserítőnek láthat mindent. Akkor csak a por marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a megbízhatóság mintaképe, de úgy érzi, hogy ezzel mások visszaélnek, avagy nem becsülik meg eléggé. A jegyében járó Hold érzékenyebbé teszi most, ezért a külvilág minden befolyásának jobban kitett érzelmileg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha túlságosan rendben mennek a dolgai, azt ön hajlamos unalmasnak értékelni. Pedig jól teszi, ha kicsit belefekszik a langyos vízbe. A változás úgyis a küszöbön van, nem árt kicsit rápihenni, mielőtt beindulnak a dolgok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, hogy valaki ki akarja használni önt. Ám e szándék nem teljesen egyértelmű. Az illető részéről szeretet is van. Ha nem lenne tele annyi hátsó gondolattal, akkor ezt is észrevenné. Most az egyszer, kérem, higgyen a szemének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában kevesebbet törődik a saját egészségével, mint a másokéval. Pedig nem ártana egy kivizsgálás. Legalább a fogait meg kellene nézetnie. Mikor is járt utoljára a fogorvosánál? Még ma jelentkezzen be, kérjen időpontot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Zaklatott napok vannak most ön mögött, úgy érzi, csupa kapkodás az élete, és képtelen utolérni magát. Jobban tenné, ha inkább a kivárást választaná az örök tevés-vevés helyett. Van, ami magától is elintéződik, ha hagy rá időt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamilyen félreértésre kerülhet sor ön és a kedvese között. Emiatt bonyolódhat vitába, ami, ha nem fékezi dühödt érzéseit, veszekedéssé fajulhat. Közben lehet, hogy csak félreértett egy szót, vagy hangsúlyt. Csillapodjon le!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyekben végre szerencsés fordulat következhet be az életében. Meglehet, önnek is kissé elébe kellene mennie a dolgoknak. Ha jót akar magának, szerezzen be egy piros pénztárcát: úgy tartják, az vonzza a pénzt. Egy próbát megér.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön akkor lelkizik, amikor nem kellene, és akkor mutat kemény szigorúságot, amikor a lélek hangját kellene meghallania. Minden másként alakulhat az életében, ha ezen változtat. Lehetőleg ne a munkahelyén éljen érzelmi életet!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napra valami különlegeset tervezhet: családi eseményre, randevúra, vagy cégalapításra egyaránt sor kerülhet. Hogy ön melyiket választja, az függ a korától és lelki beállítottságától is. De bármilyen kezdetre jó nap ez a mai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Újra fellángolhat a szerelem ön és a kedvese között. A tűz, amit már elmúltnak vélt, ismét teljes lánggal loboghat. Készüljön jó vacsorával, amit aztán akár egy közös fürdőzéssel is betetőzhetnek. Ahogy kell: gyertyával, virágokkal.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: